Retningslinjer og vilkårRETNINGSLINJER OG VILKÅRHos oss må alle besøkende ha vaksinerte hunder. Dette for å unngå kennelhoste og andre smittsomme sykdommer.

Hunden skal være vaksinert mot valpesyke og kennelhoste. I luftetrøa kan stikkprøver bli gjennomført, så ha med vaksinasjonskort, uansett hvilken aktivitet du skal bruke.


Hos oss er alt inkludert. Fôr, vannskåler, tepper og bånd har vi her. Du kan allikevel ta med kosebamse, seng eller bur som hunden er trygg og vant til å bruke hvis du ønsker det. Evt også egen mat om hunden har behov for det. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan ta ansvar for leiebånd, leker og annet som legges igjen uten at det er nødvendig.


Om hunden skulle bli skadet, pådra seg sykdom / illebefinnende eller lignende ved opphold hos oss vurderer vi nødvendige tiltak og vi vil forsøke å kontakte deg som eier. Vi har samarbeid med Verdal Dyreklinikk og sørger for å få assistanse derfra om nødvendig. Ved slike hendelser vil vi informere om navn på eier og om hunden er forsikret. Direkte kostnader på veterinær vil belastes hundens eier.


Levering og henting ønsker vi helst skal skje innenfor åpningsstiden. Om du ikke rekker å hente / levere innenfor dette tidsrommet må du ringe oss og avtale tidspunkt. Ved avbestilling av bekreftet plass/time ønsker vi beskjed senest 48 timer før. Dette siden vi opplever stor pågang og at vi dessverre ofte må si nei til gjester. Vi tar ikke betalt for timer eller opphold som avbestilles minimum 48 timer før, men glemt eller ikke-avbestilt avtale må betales.Bruk av flexi band er ikke tillatt i luftegården hvor frislipp foregår, sammen med andre hunder. Kort kobbel eller løse hunder. Lang line som henger løst bak er ok ved trening eller på hunder som ikke adlyder innkalling.


Lufting kan foregå i tre forskjellige innhegninger. Vær hyggelige, bruk fornuft og respekter hverandre. Vi oppfordrer til kødisiplin.


Vi anbefaler maksimalt 7-8 hunder samtidig dersom det er hunder som ikke kjenner hverandre. Ta en kaffe og snakk med andre mens du evt venter.


Vi gjør også oppmerksom på at en innhegning til tider kan være opptatt til kurs eller annet arrangement av hundeklubber eller lignende. Dette varsler vi om på FB og nettsiden. Dette er hovedårsak til at vi ikke har tilbud om abonement på lufting, men heller holder en lav pris pr besøk.


Tisper med løpetid eller aggresive hunder skal ikke slippes sammen med andre hunder. Ta kontakt med oss for løsning.Ved bruk av felles luftegårder er alle ansvarlige for sin egen hund og dens adferd. Vi ber om at alle viser respekt for hverandre og hverandres hunder.


Det er lagt frem vannslange for nedkjøling og drikke i den mellomste innhegningen. Det er tilgjengelig vann for hundene i alle luftegårdene.


På grunn av sikkerhet er det båndtvang utenfor luftegårdene på senteret året rundt uavhengig av den generelle båndtvangen.


Hunder skal aldri forlates uten tilsyn i luftegårdene.


Barn under 16 år skal ha følge med en voksen, og ikke ha ansvaret for hunder alene.


Ikke mat andres hunder uten først å ha fått tillatelse av eier pga fare for allergisk reaksjon


Vi setter stor pris på om hundens avføring plukkes opp og hives i utplasserte dunker.


Vi tar betaling med Vipps og kort (Ikke kontanter).


Betalt lufting eller bestillt opphold anses som å akseptere retningslinjer våre.