Hoinnbua
IMG_1786
IMG_1801
IMG_1799
IMG_1798
IMG_1800

Hoinnbua


I Hoinnbua tilbyr vi et bredt utvalg av kvalitetsprodukter. Vi er nøye på at produkten vi tar inn skal speile og holde en kvalitet vi kan stå inne for.

I tillegg hjelper det ikke hvor god kvalitet det er på en vare hvis ikke passformen er 100% riktig. Derfor oppfordrer vi til å ta med hunden og prøve slik at vi er sikre på at størrelsen blir riktig.

Purina ProPlan


Purina har i over 90 år drevet med dedikert forskning etter det optimale hundefôret. I dag engasjeres 500 forskere på 5 kontinenter for å utvikle hundefôr for enhver hund i enhver alder med ethvert hensyn. 

Kaisa Hundefôr


Kaisa er et norskprodusert fôr fra Sarpsborg. Det inneholder et variert innhold av kjøttfe, fjærfe, fisk og egg som sørger for et bredt spekter av høykvalitets makronæringsstoffer som bidrar til økt opptakt og lite avføring. I tillegg består Kaisa av en lav andel kornprodukter som mange verdsetter.


Vom og Hundemat


Vom og Hundemat er et fullverdig råfôr og inneholder kun norske animalske produkter, samt vitaminer og mineraler. Vom og hundemat går ikke gjennom varmebehandling som resulterer i at næringsstoffene forblir av høyest mulig kvalitet og sørger for best mulig opptak i hunden

Non-Stop Dogwear


"No words needed". Non-Stop synes vi reflekterer den kvaliteten vi søker i alle aspektene rundt hundehold. Basert på egne erfaringer og tilbakemeldinger synes vi Non-Stop leverer best på kvalitet og passform til både hund og eier.


Hundebur

VarioCage MiniMax Brun

VarioCage Dobbeltbur

VarioCage Bilsetebur Rosa

Vi fører også et stort utvalg av Sanibox i butikken. 1 og 3L samt våtservietter. Suverent vaskemiddel utviklet til å fjerne lukt mm.


Finner du ikke det du leter etter?


Finner du ikke det du leter etter så ta gjerne kontakt. Vi har gode avtaler med våre leverandører og kan skaffe det aller mest til en fornuftig pris.